Amino Særnyhedsbrev 2023 - Sponsoreret - Sælger du kemiske produkter såsom håndsprit, saltsyre eller opvasketabs online? Så læs med her.
 
 
 
 
 
 
Annoncering for Miljøstyrelsen

 

Sælger du kemiske produkter såsom håndsprit, saltsyre eller opvasketabs online? Så skal du som minimum angive de faresætninger, som står i de enkelte produkters sikkerhedsdatablade eller etiketter. Korrekt faremærkning er obligatorisk, og med Miljøstyrelsens nye værktøj kan du hurtigt lave korrekt faremærkning til dine produkter og lægge dem på din netbutik. 

 

Den oplyste forbruger

Loven om faremærkning er til for at sikre, at forbrugerne er oplyste om farer ved de kemiske produkter, de køber. I en fysisk butik kan de nemt tage varen ned fra hylden, og selv undersøge hvad den indeholder. Det er ikke en mulighed online. Derfor kræver loven, at du som minimum angiver de faresætninger som er relevante for det enkelte produkt, så dine kunder er oplyste, inden de foretager deres køb. 

 

Nyt online-værktøj gør det nemt

Når du driver en forretning, er der en del lovgivning at holde styr på. Med det nye værktøj bliver det nemmere for netbutikkerne at leve op til lovkravene. Derfor har de lavet et enkelt online-værktøj, som gør det simpelt at lave korrekt faremærkning til produkter, som nemt kan implementeres på dine produktsider. Alt du skal bruge er en internetforbindelse og de enkelte produkters sikkerhedsdatablade, så er du klar til at udføre de 3 simple trin i processen. Dermed holder din netbutik sig ajour med lovgivningen om korrekt faremærkning.

 
Det med småt
  • Amino Nyhedsbrev er et gratis iværksætternyhedsbrev med 35.000 abonnenter.
  • Citat: Ja, tak. Husk at citere "Amino.dk" som kilde.
  • Følg Iværksætter-debatten Amino her.
  • Bliv gratis medlem af vores debatgruppe på Facebook her.
  • Tak til Ubivox for sponsorat af nyhedsbrevs-service.
  • Tak til Responsum for sponsorat af vores telefonbetjening
  • Udgiver: Amino ApS © 2023
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn