Amino Særnyhedsbrev 2022 - Sponsoreret - Vælg mellem 4 løsninger
 
 
 
 
 
 
Annoncering for Visma Dinero

 

Hej!


Julekuglerne er pakket ned, januarfrosten bider sig fast dér, hvor klimaforandringernes varme brise ikke rammer – og før vi får set os om, er det igen tid til at få indberettet skat for dit selskab eller din personlige virksomhed. 


Det ved du nok allerede. Men ved du også, at du som Dinero-bruger kan få hjælp til at nå i mål – uanset om det er dit selskabs årsregnskab eller dit oplysningsskema, der skal sættes hak ✅ ved?


På den måde undgår du at snyde dig selv og Skattestyrelsen for penge – eller få bøder, fordi du ikke får det gjort i tide. Faktisk har vi tidligere skrevet om, hvorfor det ofte går galt med aflevering og indberetning – det kan du dykke ned i her og her.

 

Hvordan vil du nå i mål?

 

Personlig virksomhed: Stol på vores værktøj – eller få revisorhjælp
Er du ejer af en personlig virksomhed, skal du indberette dine tal senest 1. juli. Men faktisk åbner Skattestyrelsen for sluserne allerede 13. marts. Det er her, du ved, om du får penge tilbage i skat – så det er en fordel at være i god tid :-)
 
Vi har udviklet et unikt værktøj, som kan hjælpe Dinero-brugere med at beregne alle de tal, der skal sættes ind i oplysningsskemaet hos Skattestyrelsen. 

Værktøjet, der hedder Skatteopgørelsen, hjælper Dinero-brugere i mål på under en halv time – og guider til, i hvilke kolonner tallene skal sættes ind. Lettere bliver det ikke – og måske derfor har Skatteopgørelsen allerede beregnet over 30.000 oplysningsskemaer for Dinero-brugere. 

Er du lidt loren ved at stole på vores beregner, så har vi selvfølgelig også et alternativ klar: Nemlig vores revisorpakke til personlige virksomheder, hvor du giver vores revisorpartner adgang til dit regnskab, så de beregner dine skattetal og hjælper dig med at indberette. 

 

 

Selskab: Vælg gør det selv-guide eller revisorpakke
Som ApS eller A/S skal dit regnskab være indleveret til Erhvervsstyrelsen senest seks fulde måneder efter dit regnskabsårs afslutning. Sluttede det 31. december, har du altså en frist, når kalenderen rammer 30. juni. 

Også her er vores budskab naturligvis, at du kan få hjælp til både beregning og indsendelse gennem Dinero. Du kan være frit mellem vores gør det selv-pakke, hvor du bliver guidet af eksperter (og hvor du kan prøve løsningen før betaling), eller vores revisorpakke, hvor vores samarbejdspartnere klarer alt for dig.

 
 
 
Vil du flytte til Dinero?
Husk også, at vi flytter dit regnskab for dig – ligesom vi kompenserer op til 12 måneder, hvis du allerede har betalt for et andet regnskabsprogram. Du kan læse mere om at flytte regnskab her.

 
De bedste hilsner
 
Theis Jørgensen
Ansvarlig for glade Dinero-brugere
Visma Dinero ApS
Det med småt
  • Amino Nyhedsbrev er et gratis iværksætternyhedsbrev med 35.000 abonnenter.
  • Citat: Ja, tak. Husk at citere "Amino.dk" som kilde.
  • Følg Iværksætter-debatten Amino her.
  • Bliv gratis medlem af vores debatgruppe på Facebook her.
  • Tak til Ubivox for sponsorat af nyhedsbrevs-service.
  • Tak til Responsum for sponsorat af vores telefonbetjening
  • Udgiver: Amino ApS © 2022
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn