Er du klar til kamp? 💪
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Vis mailen i din browser
 
 
 
 
 
 

Amino Nyhedsbrev nr. 516

Annonce
 
Kære læser   
 

Som selvstændige erhvervsdrivende og iværksættere er vi i disse måneder midt i en krig.


Covid-19 har medført nedlukning af samfundet og vi kæmper for overlevelse. Skræmmende tal fra Dinero, viste i går at brancher har mistet helt op til 80 pct. af omsætningen i marts, og mange virksomheder har haft nul-omsætning siden Mette Frederiksen lukkede Danmark ned. 

 

Men fat mod. Det er under krig og kriser at mennesker ændre adfærd, får nye vaner og udfordrer det eksisterende for at tilpasse sig.

 

Det kan du som selvstændigt udnytte. Personligt har jeg bygget noget af de meste succesfulde virksomheder på ryggen af kriser.

Finansportalen Euroinvestor voksede sig stor under IT-boblen i starten af dette årtusinde. Boligsitet Boliga boomede under finanskrisen, fra 2007 da boligkøberne ønskede større transparens om boligpriserne.

 

Regnskabsprogrammet Dinero blev skabt med baggrund i den erfaring vi på Amino fik ligeledes under Finanskrisen om alle de selvstændige som gik konkurs. 

 

Nu står vi så her i Corona-krisen. Og med det bliver jeg som en bjørn, der er vågnet af sit vinterhi. For det er nu at jeg som iværksætter kan gøre den store forskel, finde de nye huller i markedet og det samme kan du!

 

Hvad er det så for trends vi ser lige nu og hvilke forretningsmodeller bliver ramt?

1) Vi kommer til at se langt flere varer blive handlet og håndteret online. Og folks adfærd med at handle online accelererer voldsom under Corona-krisen. Se bare på Nemlig.com hvordan selskabet har måtte ansætte 400 nye den seneste måned, mens butikker som Bilka lige nu ligger øde hen. Hele vores måde at indkøbe dagligvarer, måltidskasser ændre sig drastisk. Tænk over, er der varer du nu pludseligt begynder at købe online som du ikke har gjort tidligere, og er det noget du kan udnytte til at innovere i din virksomhed?

2) Vi er under Corona-krisen blevet virtuelle Medarbejderne er sendt hjem og alt kommunikation foregår nu online. Fredagsbaren er blevet virtuel via Microsoft Teams eller Zoom.

Alt undervisning i virksomhederne foregår nu langt mere effektivt som e-læring.

Er det en trend du kan udnytte i din forretning?

Jeg er en del af e-læringsvirksomheden GoLearn, som har oplevet en eksplosiv tilgang af virksomheder og betalende brugere de seneste måneder. Som vi har skrevet om tidligere, valgte GoLearn at udnytte Coronakrisen til at afdække hvilke behov virksomheder havde.

Så allerede for 2 måneder siden gik vi i gang med at udvikle et kursus inden for ”Distanceledelse” samt samarbejde via Microsoft Teams. Mere end 20.000 brugere er nu i gang med at tage de to kurser.

 

På  bare tre uger er digital kommunikation modnet tre år

Danmark har haltet efter med e-læring de seneste år. Dette blandt andet som følge af en politisk modvilje mod at acceptere og sidestille online læring som med fysisk undervisning. Der er fortsat indbygget et ”tilstedeværelseskrav” på mange uddannelser for at få dem godkendt. Det er min klare opfattelse at vi under coronakrisen nu bliver katapulteret to eller tre år op ad modningskurven, både fra politisk side og ude i virksomhederne.

 

Kan du som iværksætter udnytte dette sceneskift til at skabe en platform for din viden digitalt?

 

Har du også overvejet en hund den seneste måned?

 

Hvis du har er du ikke den eneste. For også familielivet bliver berørt i disse uger. 

 

Min hustru er med i hobbyprojektet Gipote – Et site med fokus på at få viden om hunderacer samt muligheden for at finde en ny hund.

Siten har oplevet et sandt boom den seneste måned. Folk keder sig big time derhjemme og hvad bruger man så tiden på? – Jo, man køber en hund. Salget af hunde vurderer jeg til at være historisk højt lige nu.  

 

Måske kan du også se en ændret adfærd hos dig derhjemme, nye behov. Er det noget du kan udnytte til at skabe en forretning ud fra?

 

For husk at alt historie skrivning har vist at det er under krig og kriser at innovation sker hurtigt. Udnyt det. Vi står i en af de største kriser i nyere tid i Danmark, så afsætte for din næste forretning bliver ikke større.

 

God påske

 
De bedste hilsner
Nicolai Frisch
Serieiværksætter og partner i Amino
 

PS. Har du prøvet det nye SEO værktøj Contentbeak? Læs mere om toolet lidt længere nede i nyhedsbrevet, og find en rabat hvis du er plusmedlem. 

 
Annonce
Læs mere
 

SEO – vigtigere nu end nogensinde før

Ekspertblogger
Mikkel deMib

"H
vad sker der så, når den akutte del af Corona krisen ebber ud? Vil alle forbrugerne vende tilbage til de fysiske butikker og skrue ned for nethandlen igen?."

Læs hele blogindlægget her
 
Annonce

Støt vores selvstændige i Danmark - se alle de gode tilbud her!

 
Den selvstændige del af Danmark er under stort pres. Du kan hjælpe den mindre selvstændige og vedkommendes ansatte ved at hjælpe med at holde hjulene i gang og benytte dig af et godt tilbud.
 
Der kommer en dag efter Corona, hvor det er vigtigt at støtte op, så selvstændigt erhvervsdrivende kan indhente noget af det tabt, der uundgåeligt vil komme den næste tid.
 
Er du selvstændig og vil du gerne have dit tilbud med på listen? Du kan skrive direkte til administrator, så vil dit tilbud blive inkluderet.
Læs mere
 

Ugens rabat i rabatklubben

31% rabat til Contentbeak

 
 

Med udgangspunkt i data giver værktøjet alle muligheder for, at din tekst indeholder de rigtige søgeord og dækker dine læsere og kunders behov.

 
 
Gå til rabatten
 
 
 
Har du en drøm om at blive selvstændig? Så klik ind på Saxis og se de mange annoncer.
 
Udover at være Danmarks største virksomhedsbørs, så har Saxis sin egen videnssektion, med faktuelle artikler og interviews. Følg os på facebook for at holde dig opdateret med de senste artikler.
 
Se eksempler på forretninger til salg:

Velkørende Sko-Webshop unik forhandleraftale med fransk brand

 
Køb en webshop som har et stærkt brand i ryggen, der er omsat for 540.000 kr. i 2019 og der er en unik forhandleraftale med fransk brand.

Xanthippes salgspris kr. 50.000 er til forhandling.

Læs mere...
 

Skønhedssalon

 
Kæmpe kundekreds
 
 
Læs mere...

Plakat-brand

 
Med online shop 
 
 
Læs mere...

Webshop

 
Søger partner til webshop
 
 
Læs mere...
 

Amino Freelancer - Få hurtig og professionel hjælp til dine opgaver

Pris og kvalitet hænger ikke altid nødvendigvis sammen. Hos Amino Freelancer er der mange dygtige freelancerer om buddet. Alle er i konkurrence med hinanden. Det sikrer dig den bedste pris på din opgave. Opret din opgave GRATIS og få de første tilbud allerede i dag.

Nedenfor ses 3 aktuelle opgaver i udbud. Se flere her.
Design & Multimedia

Div.design
Læs mere...
Salg & Marketing 

E-mail marketing
Læs mere...
Design & Multimedia

Grafisk design
Læs mere...
 

Få gode tilbud af vores partnere

 
Det med småt
  • Amino Nyhedsbrev er et gratis iværksætternyhedsbrev med 45.000 abonnenter.
  • Citat: Ja, tak. Husk at citere "Amino.dk" som kilde.
  • Følg Iværksætter-debatten Amino her.
  • Tak til Ubivox for sponsorat af nyhedsbrevs-service.
  • Tak til Responsum for sponsorat af vores telefonbetjening
  • Amino er hosted af Netgroup
  • Udgiver: Amino ApS © 2020
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn